Open Helderse Judokampioenschappen

Vandaag was een sofdag. In de tweede wedstrijd moest ik opgeven door een knieblessure.
De eerste wedstrijd tegen Jord van de Keur begon goed. Als snel scoorde ik een yugo. Ik was helaas niet geconcentreerd genoeg en Jord wierp mij met een harai-goshi. In de tweede wedstrijd tegen J. Raijman was er nog geen score, toen ik mijn knie verdraaide bij het inzetten van een heupworp. Ik probeerde nog door te gaan maar ik kon bijna niet meer op mijn knie staan. Ik kon niets anders dan opgeven. Bij de EHBO heb ik nog een tijdje met ijs op mijn kie gezeten. Eerst maar een paar dagen rustig aan doen. Hans Meester raadde mij aan om ook op donderdagavond in Hoorn mee te doen met de wedstrijdtraining.
Leuk deze keer: geen vaantje maar een pen als herinnering.
Een pen als herinnering