Oranje band!

Meester Eric Bos vertelt dat ik geslaagd benVandaag mocht ik tijdens de wedstrijdtraining in Enkhuizen examen doen voor mijn oranje band. Samen met Ferron Touw moest ik onder andere de houdgrepenserie en de serie worpen voordoen voor meester Eric Bos. Ik wist de naam van de kami-shiho-gatame niet meteen, maar meester vond alles goed genoeg voor de oranje band. Hoera geslaagd 😀
Ik ga nu ook zo’n dikke band dragen. Lekker stoer. 😛
Examen met Ferron Touw

2 gedachten over “Oranje band!”

  1. Tijmen, je website ziet er leuk uit! Nog gefeliciteerd met je oranje band enne toch handig om op jouw site te lezen dat het judotoernooi in Lelystad niet doorgaat. Groetjes Alice van Os

  2. Hoi Tijmen,
    Gefeliciteerd met je oranje band!
    Heb je gezien wie er allemaal meedoen in Almere? Staat op hun site. Pittige poule!
    Groetjes Daan

Reacties zijn gesloten.