Internationale belangstelling voor mijn site

Op het internet kan iedereen zien wat je er op zet. Mijn site wordt veel bezocht. Niet alleen door familie, vrienden en bekenden.
Ook mensen uit het buitenland bezoeken mijn site. Hieronder zie je een lijstje van landen van waaruit ze mijn site hebben bekeken.
Er staan hele bijzondere bij. USA kan ik begrijpen, dat ben ik zelf, want de server van brinkkemper.com staat daar. Iran vind ik wel vreemd. Wie zou daar iets over mij willen lezen? Uit de bakermat van judo, Japan zijn er 13 hits.

  Countries Hits
us United States us 1950
nl Netherlands nl 1798
eu European Union eu 191
fr France fr 117
de Germany de 123
be Belgium be 124
jp Japan jp 13
cn China cn 16
uk United Kingdom uk 11
tr Turkey tr 2
ch Switzerland ch 1
tw Taiwan tw 1
es Spain es 1
au Australia au 1
at Austria at 6
ee Estonia ee 1
ir Iran ir 7
lu Luxembourg lu 1

Een gedachte over “Internationale belangstelling voor mijn site”

  1. Hoi Tijmen,
    Hier een kort berichtje uit zaandam, toevallig op internet aan het snuffelen en zie ik jouw site. Door de reclame van Kns wist ik opeens waar ik je van ken. Ik drink altijd met je vader een biertje op Ryan zijn verjaardag en daar vertelde je vader al dat het zo goed gaat met judo. Wij zijn er altijd met Tieme en Hessel. Hessel zit ook op judo bij Hikari in Zaandam. Veel succes !!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.