VMB Almeers Open Judokampioenschap

Vandaag deed ik mee aan het Almeers Open Judokampioenschap. De eerste ronde was ik uitgeloot. Dus de tweede ronde was mijn eerste wedstrijd. Net als vorige week moest ik dus beginnen tegen Daan Groskamp. Bij de Noord-Hollandse Kampioenschappen pakte hij mij met een uchi-mata. Dat liet ik hem nu niet meer doen. Een paar keer kon ik zijn worp blokkeren. We eindigden beide zonder punten. Daan won op scheidsrechterbeslissing.
Ik moest heel lang wachten voordat ik mijn tweede wedstrijd kon spelen. Dat was tegen Koen Wendel. De strijd ging gelijk op. Ik probeerde hem een paar keer te werpen door zijn been te pakken. Dat lukte helaas niet. Weer eindigde de wedstrijd onbeslist zonder punten. Ik dacht wel dat ik gewonnen zou hebben, maar de scheidsrechter wees Koen aan als winnaar. Jammer, einde toernooi voor mij. Morgen beter. Dan kan ik tenminste vijf wedstrijden draaien.

Een gedachte over “VMB Almeers Open Judokampioenschap”

 1. lieve Tijmen
  Ik heb net je wedstrijd verslag gelezen.
  Ik vind het toch wel goed van je hoor.
  Eigenlijk had je bijna gewonnen.
  Volgende keer win je zeker.
  oma

Reacties zijn gesloten.