Maak kans op een judoclinic met nog 1000 andere judoka

Wil jij samen met ruim 1000 judoka’s een Nederlands record breken? En ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Bestel dan nu de Fight for Life badge voor op je judopak! Want daarmee maak je kans op een uitnodiging om zaterdag 3 juni 2006 naar Haarlem te komen voor KiKa Fight for Life. Die dag wordt van 14.00 tot 17.00 uur in het Kennemer Sportcenter de grootste judoclinic van Nederland gehouden! Onder leiding van 50 instructeurs, waaronder topjudoka’s als Dennis en Elco van der Geest, Claudia Zwiers en Ben Sonnemans, willen we een record vestigen. Maar nog veel belangrijker: je helpt zieke kinderen beter worden. Want KiKa Fight for Life wordt georganiseerd om KiKa te steunen, de stichting die onderzoek laat doen naar de genezing van kinderkanker. Dus wil je kans maken om mee te doen aan grootste judoclinic van Nederland? Ga dan naar de website van Kika en bestel een badge. Tijmen heeft er al een.