Stichtingskampioenschappen 2e prijs

Met mijn nieuwe groene slippen op mijn band ging ik vanmiddag naar Hoorn om mee te doen aan de kampioenschappen van de Judostichting Bos/Meester. Hieraan doen judoka’s mee van de Judoscholen van Hans Meester en van Eric Bos.
Toen de poules werden ingedeeld schrok ik een beetje, want al mijn tegenstanders waren veel zwaarder dan ik. Ik moest dus echt even aan de bak. De eerste wedstrijd tegen Luuk ging goed, ik kon hem omsturen en in een yoko-gatame pakken en vasthouden. Ippon gewonen. De tweede wedstrijd moest ik tegen Edwin. Hij is veel groter dan ik. Ik kon bijna niet bij hem in de buurt komen om hem te werpen. Ik won op scheidsrechterbeslissing. De derde wedstrijd was tegen Thijs Kamma. Tijs (-38kg) is een sterke judoka die op grote toernooien veel prijzen wint. Thijs won met een koka. De vierde wedstrijd was tegen Jort. Ik kon hem gooien met een te-guruma en dat leverde een yugo op. Ook gewonnen dus. Ik heb de tweede prijs gewonnen.
Tweede prijs in het stichtingstoernooi Mooie prijs van het Stichtingstoernooi 2006

Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen. Nu nog twee weken trainen en dan lekker vakantie vieren. Ik ben best tevreden met mijn seizoen. Ik heb 2 keer een 2e prijs gewonnen en 7 keer een derde prijs en ik ben clubkampioen geworden. Mijn mooiste prestatie vind ik dat ik derde werd in Noord-Holland-Noord en dat ik mij daarmee geplaatst heb voor de districtskampioenschappen pupillen B. Al met al niet slecht voor een oranje bandertje. 😀

2 gedachten over “Stichtingskampioenschappen 2e prijs”

 1. Hallo daar hoe is het in judo land? Hebben we nog wel wat getraind in de vakantie?
  Hoe was het in france? Wij zaten in Ile de Re, of eigenlijk op (eiland) en dat was erg leuk. Lars was elke dag aan het voetballen fietsen etc etc. Lars en Sven hebben alle twee heel veel vakantie vriendjes en vriendinnetjes gehad, en ik en karina ook. We zijn veel op het strand geweest en in het zwembad. Marcel als je tijd hebt kijk dan even op http://www.haarbrink.eu daar houdt mijn vader een reisverslag bij, die zit in indonesie.
  Oja en wanneer gaan we de sponsor activiteiten ontplooien??

  Ik hoor jullie wel
  Hou je taai, prettig weekend
  Ryan

Reacties zijn gesloten.