3e plaats vestiging toernooi.

Vandaag deed ik mee aan het vestigingtoernooi met het team Bovenkarspel 1. Ons team bestond uit: -24kg Ian Weeland; -27kg Timo de Goede; -30kg Tijmen Brinkkemper; -34kg Shane Weeland; -38kg Tristan Hermans; -42kg Floris Sanderman; -46kg Paul Kok; -50kg Nick Kapinga.
De eerste wedstrijd stonden we tegen Huesmolen. Ian verloor, daarna wonnen we vijf keer. Paul en Nick konden niet winnen maar de eerste winst was binnen. De tweede wedstrijd was tegen Enkhuizen/Hoogkarspel. Een sterk team met de drie judobroers Touw. Ian won zijn partij, maar Timo en ik konden niet winnen van Ferron en Jelmer . Shane en Tristan wonnen wel weer. Maar Paul verloor van Sylvan. Gelukkig won Nick en haalde de buit voor ons binnen. De derde partij tegen Medemblik 1 wisten we maar drie partijen te winnen. Ik verloor zelf van Daan Verduin. Shane speelde nog gelijk, maar de wedstrijd ging naar Medemblik 1. De vierde wedstrijd tegen HSV begon met twee verliespartijen. Ik kon mijn wedstrijd winnen. Shane speelde weer gelijk net zoals Paul en Nick. Tristan en Floris wonnen, dus deze partij was ook voor ons. De laatste wedstrijd tegen Enkhuizen 1 wisten we maar drie wedstrijden te winnen. Alles bij elkaar was het goed genoeg voor de derde plaats.
Ian krijgt de laatste aanwijzingen Team Bovenkarspel 1 3e plaats Bovenkarspel 1