Open Noord-Nederlandse kampioenschappen

Heel ver gereden voor maar een paar minuutjes judoën. Ik stond in een erg sterke poule maar ik hoopte toch nog wat te kunnen pakken. De eerste wedstrijd was tegen Jakob Zalewski van T.H.Eilbeck-Hamburg uit Duitsland. Hij kwam op me af en zette meteen een o-uchi gari in die ik niet op tijd kon overnemen. Toen kreeg hij mij ook nog in een houdgreep. Na 20 seconden verloren. De tweede wedstrijd tegen Renzo Brugman ging ik aanvallend judoën Ik kon hem alle kanten opsturen maar ik werd overmoedig en zette mijn heupworp niet goed in en viel zelf op mijn rug 😳 . Ippon en einde toernooi. 🙁 Volgende keer beter.

Jakob Zalewski werd eerste, Tornike Tsakadeoa werd tweede

3 gedachten over “Open Noord-Nederlandse kampioenschappen”

  1. jammer tijmen!! volgende keer beter. Ik zie je waarschijnlijk morgen nog wel bij de westfriese.
    ben je nog blijven kijken bij je poule, of ben je van ellende meteen weg gegaan?
    groetjes Daan

  2. Hoi Daan,
    ik ben meteen weggegaan, ik ben zelfs vergeten een herinnering mee te nemen. 🙁

    (ps toen ik de video nog een keertje goed bekeek zag ik dat mijn wedstrijd tegen Jakob anders ging dan ik dacht)

Reacties zijn gesloten.