Prettige Kerstdagen

Gisteren was ik met ons team in Oosterblokker voor de Westfriese Jeugd Judocompetitie. Ik was reserve op de -30kg. Ik hoefde niet in actie te komen. Ferron won mooi al zijn partijen in de -30kg. Ons team verloor van Tom van der Kolk en won van Cees Veen en van Hikari. Vooral de laatste wedstrijd was spannend, maar net als bij het CIOS toernooi waren het de laatste judoka’s die de overwinning binnenhaalden. Al met al een goed resultaat. We staan nog steeds boven in de ranglijst. Een uitgebreid verslag kan je lezen op de mooie site van de judobroers Touw.
Ik ben lekker aan het groeien dus dit zal wel de laatste keer zijn dat ik in de -30kg kan uitkomen. Tijdens het nieuwjaarstoernooi sta ik in de -31kg en daarna ga ik naar de −34kg. Ik heb dan ook mijn nieuwe pak!

Allemaal hele prettige kerstdagen en tot volgend jaar!

2 gedachten over “Prettige Kerstdagen”

 1. ik woog juist een kilo zwaarder dan thuis, dus het was echt een rare weegschaal!! na een paar rondjes hardlopen was ik weer een kilo lichter. Da’s natuurlijk raar!!! Maar ik wilde het zo graag goed doen voor mijn team, dat het juist niet lekker ging!
  Fijne feestdagen en tot het nieuwjaarstoernooi!

  groetjes Daan

 2. eeyh vet da je kan judoen ik ook
  ik heb groenne band mooie site
  hoe heb je het geflikt kerel en eeh
  ga zo door jonge 😀 😀

Reacties zijn gesloten.