Nieuwjaarstoernooi 1e prijs

Eerste plaats nieuwjaarstoernooi Dun Hong Net als vorig jaar begonnen we het jaar in Den Helder met het nieuwjaarstoernooi van Dun Hong. In mijn poule waren jammer genoeg maar drie jongetjes. De eerste wedstrijd tegen Thijs Kamstra van Dojo ’t Loo ging wat rommelig. Uiteindelijk verloor ik met een yugo. De tweede wedstrijd tegen Joris Winter ging beter. Ik kon hem goed sturen. Met een uchi-mata scoorde ik een ippon. Gewonnen. Thijs verloor zijn volgende wedstrijd tegen Joris met scheidsrechterbeslissing. Ik was dus eerste.

3 gedachten over “Nieuwjaarstoernooi 1e prijs”

  1. leuk he de eerste prijs. jammer dat het maar twee wedstrijden waren. andere poels waren kruis finales. wij niet.

    cool rood gips. weet je al wanneer het eraf mag? er zijn zoveel mooie wedstrijden.

  2. eind januari moet ik terugkomen, maar als het er af mag , mag ik toch voorlopig niet judoen. februari heb ik alles afgezegd )-:
    Ik kom morgen even naar de Walvis….

Reacties zijn gesloten.