Wim Buchel toernooi

De eerste keer in de -34kg en de laatste keer tegen jongens uit 1995. Het Wim Bucheltoernooi is een zwaar toernooi van het district Noord-Holland. De eerste wedstrijd ging wel aardig. Ik kon goed aanvallend judoën. Toen ik een heupworp inzette ging mijn tegenstander achterover hangen. Ik ging met hem mee en hij viel op zijn rug. Meteen had ik hem in de houdgreep en na 25 seconden ippon. De tweede wedstrijd was tegen Jordy Retz van Frits van de Werff. Hij is een stuk groter dan ik maar ik probeerde wel aan te vallen. Mijn tani otoshi zette ik niet voor 100% door en ik viel op mijn kont. Ik verloor met koka. De derde wedstrijd weer eens tegen Sacha Bos van Dojo ’t Loo. Ik heb de laatste tijd vaker van hem verloren. Ik was niet aanvallend en hij kon mij meetrekken en gooien en in een houdgreep krijgen. Verloren en einde toenooi.
Christiaan Kopstra werd eerste, Jelmer Touw tweede en Vince Raaijmakers en Glen Koper derde.
Volgende keer gooi ik er wat meer energie tegenaan.