9e Open West-Brabantse Kampioenschappen

Een heel lang stuk rijden, dus vroeg opstaan om mee te doen aan de West-Brabantse Kampioenschappen. Bij de weging woog ik met mijn broek en slippers precies 30kg. Op de website van Kroeven stond dat je kon overschrijven als je twee euro betaalde. Maar dat wilde ze voor mij niet doen en ik moest gewoon in de -34kg starten. De eerste ronde was ik uitgeloot. De tweede ronde stond ik tegen een sterke jongen. Ik kon hem niet sturen maar ik scoorde wel een yugo met een voetveeg. Even later wilde ik een tilworp doen. Ik kreeg hem helemaal van de grond maar het lukte niet om hem goed te werpen. Hij nam over en ik verloor met ippon. In de verliezersronde was ik niet geconcentreerd en binnen een paar seconden lag ik op mijn rug. Einde toernooi. Snel vergeten maar weer.
Ik ga mijn volgende wedstrijden maar weer in de -30kg inschrijven. Ik eet me gek maar ik word toch niet zwaarder.

Djim Segers van Ooms sportinstituut werd eerste,
Tom Meulensteen van Dai Ippo werd tweede en
Bjorn Rutters van MajaHeicha en Twan v.d. Werff van judo jushi werden derde.

Een gedachte over “9e Open West-Brabantse Kampioenschappen”

  1. Hoi Tijmen,
    Overschrijven naar een klasse lager doen ze bijna nergens! Je kunt dus inderdaad beter in de -30kg inschrijven en naar boven overschrijven als het moet. Succes de volgende keer!!

    grt,
    Peter en Ruben van der Steen

Reacties zijn gesloten.