Purmerendse Judotoernooi 3e prijs

3e prijs in Purmerend Deze morgen vroeg op voor de 2e Open Purmerendse Judotoernooi. Het is een toernooi in poultjes en dat kan soms moeilijk zijn. Ik zat in een sterke poule met Jesse Wattimena van Hikari en Tim Kuipers van Dojo ’t Loo. We moesten eerst heel lang wachten want de weegschaal was stuk. Met een uur vertraging gingen we judoën.
De eerste wedstrijd was tegen Jesse Wattimena. We scoorden eerst allebei een yugo. Daarna nam hij mijn uchi-mata over en ik verloor met ippon. Daarna moest ik tegen Djalil Sultani van Tom van der Kolk voor de tweede wedstrijd. Ik scoorde een yugo met de-ashi-barai en dat was de eindstand. De eerste winstpartij. De derde wedstrijd was tegen Tim Kuipers. Het ging net zo als bij de Noord-Hollandse kampioenschappen. We scoorden allebei niet, hoewel ik nu wel meer grip had. Hiki-wake. De vierde wedstrijd was tegen Demi Cramer van Hikari. Ik deed twee keer een uchi-mata en de tweede keer scoorde ik een ippon. Alles bij elkaar een derde plaats, net als vorig jaar.

3 gedachten over “Purmerendse Judotoernooi 3e prijs”

  1. Hoi Tijmen,

    Goed gedaan de derde plaats Je zult al een heleboel bekers hebben.
    Heb je al een echte prijzenkast. Goed hoor ga zo door.

Reacties zijn gesloten.