Open Velserbroekse Judokampioenschappen

Tegen Bryan Loobeek Vandaag in de -34kg. Het was een heel sterke poule en ik zou al blij zijn als ik meer dan twee wedstrijden zou kunnen judoën. De loting was gunstig. Het was dubbele eliminatie en er waren de eerste ronden heel wat vrijlotingen. De eerste wedstrijd had ik dus al binnen. De tweede wedstrijd was tegen Bryan Loobeek van Kenamju. Eerst scoorde ik een waza-ari met een harai-goshi. De houdgreep kon ik niet zo lang vasthouden. Even later kreeg ik hem wel stevig in een kesa-gatame. Waza-ari, ippon. De derde wedstrijd tegen Maxx Bruin. Ik heb tegen hem al meer gevochten en nog niet van gewonnen. Nu won Maxx ook weer met een beenworp. De vierde wedstrijd was tegen mijn clubgenootje Daan Verduin. We trainen heel vaak met elkaar dus we kennen elkaars trucjes. Ik scoorde yugo met een voetveeg. Even later kon ik hem met een o-guruma gooien toen hij mijn broekspijp pakte. De vijfde wedstrijd was tegen Dave Baltus van Dojo ’t Loo. Binnen tien seconden lag ik op mijn rug door een uchi-mata. Einde toernooi. Maar toch wel twee wedstrijden gewonnen dus wel tevreden. 😀 😛

Uitslag:

 1. Vince Raijmakers (Hikari)
 2. Twan van der Werf (Judo Yushi)
 3. Glen Koper (Kenamju) en David Davtyan (Kodokan)

2 gedachten over “Open Velserbroekse Judokampioenschappen”

 1. Hoi Tijmen,
  Goed gejudood gisteren, het was wel weer een zwaar toernooi.
  De patijen die je hebt gewonnen waren wel met mooie worpen.
  tot ziens bij het Brugtoernooi zondag.
  groeten Maxx

 2. Hoi Maxx,
  Als ik op jouw website kom krijg ik allemal windows met popups. Wat is dat?

Reacties zijn gesloten.