Clubkampioenschappen 1e prijs

1e prijs clubkampioenschappen 2007 Voor de derde keer deed ik mee met de clubkampioenschappen -12 jaar van Judoschool Eric Bos. Dit jaar zou het zwaarder worden dan de vorige keren want in mij poule zaten ook Timo de Jager, die al heel wat prijzen in de grote toernooien gewonnen heeft, en Shane Weeland die de laaste tijd steeds sterker gaat judoën. Maar ik was goed uitgerust en ik zou alles geven.
De eerste wedstrijd was tegen Dion Harder. Ik scoorde ippon met een beenworp. De tweede wedstrijd was tegen Sander Brekelmans. Sander is een taaie judoka die soms met verrassende aanvallen komt. Met mijn favoriete tani-otoshi scoorde ik ippon. De derde wedstrijd was tegen Timo de Jager. Hij was ook kanshebber voor de eerste plaats. Ik weet dat hij goed is in tilworpen dus ik probeerde zijn armen te controleren. Hij wist ook mijn uchi-mata goed te blokkeren en uiteindelijk hadden we allebei geen punten gescoord. Hiki-wake. De vierde wedstrijd was tegen mijn vriendje Shane Weeland. Shane judode heel bewegelijk en het was moeilijk om te scoren. Toch scoorde ik een waza-ari met ashi-guruma en even later kon ik hem met yoko-gatame vasthouden. Waza-ari dus ippon gewonnen. Toen werd het punten tellen. Ik had 5 judopunten meer dan Timo dus ik was eerste!

4 gedachten over “Clubkampioenschappen 1e prijs”

 1. Tijmen dit is Super de luxe !
  Je bent de bovenste beste en daar weer de beste van en van dat selecte groepje ben jij de uitverkorene.

  TIJMEN GENIET ERVAN !!!!!!!!!!!

 2. Hoi Tijmen,
  Gefeliciteerd met je 1e prijs, prima gedaan.
  Prettige vakantie alvast en tot het volgend seizoen
  groeten, Maxx

Reacties zijn gesloten.