Stichtings jeugdtoernooi 2e prijs

2e prijs stichtingstoernooi De laatste wedstrijd van het seizoen, bij Hans Meester in Zwaag. Een pittige poule, maar wel kans op een prijs. De eerste wedstrijd tegen Daan Verduin ging gelijk op. We vielen allebei aan, maar Daan won op scheidsrechterbeslissing. Baaalen. De tweede wedstrijd tegen Timo de Jager ging hard tegen hard. Ik moest oppassen voor zijn kata-guruma. Eerst scoorde ik een waza-ari met o-uchi-gari. Timo ging nog harder aanvallen en ik kon een yugo scoren met een overname. De derde wedstrijd weer eens tegen mijn vriend Shane Weeland. Heel lang verdedigde Shane goed, maar op het laatst scoorde ik toch nog een waza-ari met linkse ashi-guruma en toen het bijna afgelopen was nog zelfs ippon met een overname op o-uchi-gari. De laatste wedstrijd tegen Sander Brekelmans ging prima. Met een ashi-guruma op de grond, waza-ari en een houdgreep. Sander tikte af, ippon!
Drie judoka’s hadden evenveel wedstrijdpunten. Op judopunten werd ik tweede.
Einde van het seizoen. Het ging beter dan vorig jaar. Veel meer prijzen gewonnen en lekker meegedraaid op de grote toernooien. Hoogtepunt voor mij was de halve finale bij de Noord-Hollandse kampioenschappen!

Een gedachte over “Stichtings jeugdtoernooi 2e prijs”

Reacties zijn gesloten.