1e ronde Westfriese

Tegen Daan Groskamp (met telefoon genomen) Vandaag de eerste ronde van de WFJJK en dat was bij Dojo ’t Loo. We moesten drie wedstrijden spelen, tegen Judo Yushi, Kodokan en Ben Rietdijk. De eerste wedstrijd verloren we van Judo Yushi. Ferron kreeg nog een bloedneus dat zag er eng uit allemaal rode vlekken op de gele mat. De tweede wedstrijd stond ik op de -34kg tegen Kodokan. Ik liet David te dichtbij komen en hij gooide mij met te-guruma. Ippon afgelopen. We verloren deze wedstrijd ook. De derde wedstrijd tegen Ben Rietdijk judode ik tegen Daan Groskamp. Hij scoorde eerste een yugo en ik kwam op de grond in een houdgreep. Ik kon hem net niet helemaal de mat aftrekken. Weer verloren grrr. Maar ons team won na een paar spannnende wedstrijden. We moeten de volgende wedstrijden echt flink aan de bak. We moeten zeker meer kunnen winnen.

Een gedachte over “1e ronde Westfriese”

Reacties zijn gesloten.