Puntencompetitie Bovenkarspel

Bruine pakje Vandaag weer eens lekker aan de bak met de eerste wedstrijdjes van dit seizoen. Puntencompetitie van onze club. Zoals gewoonlijk vier wedstrijdjes. De eerste won ik na een o-soto-gari en oerkreet met waza-ari van Joël van Os. In de tweede wedstrijd was Timo de Jager dit keer sterker met een houdgreep. De derde wedstrijd tegen Pim Bouwens won ik met kesa-gatame. De vierde wedstrijd tegen Alex Bos greep ik hem bij het staande gevecht al in een houdgreep, tegen de grond drukken en ippon gehaald. Drie gewonnen dus voldoende punten gehaald voor mijn bruine pakje.

4 gedachten over “Puntencompetitie Bovenkarspel”

 1. Lekker gejudood Tijmen. Nog een klein beetje meer beweging en het is helemaal toppie!

 2. Hoi Tijmen, leuke verjaardag gehad? Wij konden helaas niet komen omdat ik al wat andere afspraken had gemaakt.
  Maargoed we zien elkaar vast nog wel binnenkort. Judo gaat lekker denk ik, zijn er nog speciale evenementen tussen nu en de kerst?
  Misschien kan ik dan een keer met jullie mee. Ik hoor het wel.
  Groeten Ryan

 3. Hoi Peter,
  Ja dat is een ander Alex Bos. Toevallig twee judoka’s met dezelfde naam bij ons op de judoschool.
  Deze Alex Bos judoot nooit in toernooien. Van “de echte” Alex Bos kan ik natuurlijk niet winnen.
  groetjes,
  Tijmen

Reacties zijn gesloten.