2e Open Tanoshii 3e prijs

foto van het podium Open Tanoshii De zomertijd is weer afgelopen dus we waren deze ochtend heel vroeg wakker. Mijn neefjes logeerden bij ons en we waren al om 5 uur aan het spelen. Toch was het al snel tijd om naar Castricum te gaan voor het 2e Open Tanoshiitoernooi. Dit toernooi wordt gespeeld in poules. Ik zat in een poule van vijf. Kevin Kishna was onze coach.
Tot mijn verassing zat mijn clubgenootje Timo de Jager ook in mijn poule, terwijl hij normaal in de -38kg judoot. De eerste wedstrijd moest ik tegen Jerryt Boersen van Tanoshii. Ik won met ippon door een overname van een o-soto-gari. De tweede wedstrijd tegen Timo. Ik was boos omdat ik het niet eerlijk vond dat hij in onze poule zat. Ik lette dus niet op en lag al meteen in een houdgreep. Verloren dus. Nu was ik nog bozer. Mijn derde wedstrijd tegen Jeffrey Jonk van Hoebeke ging met waza-ari verloren omdat ik door mijn boosheid weer niet goed oplette. De vierde wedstrijd ging ik ervoor om op het podium te komen. Maurice Heilijgers van Hoebeke pakte me steeds bij mijn broek. Ik kon hem werpen met een ashi-guruma en ippon scoren. De derde prijs toch nog binnen gehaald. Kevin bedankt voor het coachen.

5 gedachten over “2e Open Tanoshii 3e prijs”

 1. Tijmen toch goed een 3e plek.
  Ik mocht helemaal niet meedoen 🙁 Dat is zeker niet fijn ( er waren geen tegenstanders)
  Dacht ik even lekker een toernooitje te doen na me blessure

  Met zo weinig deelnemers heb je altijd kans dat je tegen iemand moet uit een zwaarder/lichter gewicht.
  Maar goed wel een goed 3e plek binnen

  Gr. Jelmer

 2. Hallo Tijmen,

  Ik ben je website weer gaan lezen.
  Ik vind, dat je het weer geweldig hebt gedaan met twee keer een derde plaats.
  Ik ben trots op je hoor
  groetjes van oma trees

 3. Hooi Tijmen,

  Gefeliciteerd, toch weer een podium plaats. Goed gedaan hoor.
  Nog bedankt voor mijn filmpje op youtube.

  groeten Maxx

 4. Mooie site en bijzonder multimediaal (foto, video, blogjes, verslagen). Bovendien denk ik dat je een talentvolle judoka bent. Ik zal hier zeker regelmatig een kijkje nemen. Veel plezier en succes met judo.
  Ik zal zo vrij zijn om Thijs (Kamma) de groeten te doen 🙂 Groeten, Nick.

Reacties zijn gesloten.