2e ronde Westfriese competitie.

Tegen Wouter van der Veldt Deze keer gingen we naar Purmerend voor vier wedstrijden in de Westfriese Jeugd Judocompetitie. We hadden er allemaal veel zin in want we wilden laten zien dat we beter kunnen dan vorige keer.
De eerste wedstrijd tegen Dojo ’t Loo wonnen we met 12 tegen 6. De tweede wedstrijd tegen Tom van der Kolk nog beter. We wonnen met 15 tegen 3. Ik won van Wouter van der Veldt met een waza-ari door overname. Van Hikari wisten we ook te winnen met 12-6. Tegen Judo Yushi was het spannend. Ferron won met een mooie klapper ippon. Ook Timo maakte een geweldige klapper en smakte zijn tegenstander met een mooie tani-otoshi tegen de mat. Helaas ontglipte de winst ons in de laatste partij: 8-10. Dus drie van de vier gewonnen. We worden steeds beter.

2 gedachten over “2e ronde Westfriese competitie.”

  1. Hi Tijmen goed gedaan man. Ik ben trots op je.
    En marcel wat is deze website goed man, met link naar filmpje, echt top.
    Tot horens
    Ryan

Reacties zijn gesloten.