Puntencompetitie november

foto van de puntencompetitie Deze week ben ik hard gevallen met basketballen en nu heb ik een blauwe knie. In de puntencompetitie even kijken of ik morgen mee kan doen in Purmerend. De poule was niet zo eerlijk verdeeld want er zaten drie lage banders in.
De eerste wedstrijd tegen Daan Schipper. Daan kan goed verdedigen en hield goed af. Even verslikte ik me in mijn aanval en kreeg een yugo tegen. Daarna kreeg Daan een shido voor afhouden. Later kon ik goed inkomen voor een uchi-mata, ippon. De tweede wedstrijd tegen Mitchel Ronde won ik ook met ippon. De derde wedstrijd tegen een onervaren jongen, rustig aan dus. Met een o-uchi-gari op de grond en een houdgreep. Ook ippon. De vierde wedstrijd tegen Romy Schoen. Ook niet zo ervaren dus ook proberen rustig te doen. Ze kwam toch wel erg hard op de grond na mijn voetveeg. Koka en met een houdgreep ippon.
Vier puntjes gescoord maar ik had eerlijk gezegd liever tegen Shane en Timo of Joël gejudood. Dan heb je echte wedstrijden. Morgen in Purmerend proberen een prijs te halen.
Mijn zusje Roos-Marie deed voor het eerste mee en ze deed het goed. Van haar vier wedstrijden won ze twee keer!

Een gedachte over “Puntencompetitie november”

Reacties zijn gesloten.