3e ronde Westfriese Competitie

actiefoto tegen KodokanEen druk weekend want vandaag ook weer judoën. Ik deed mee met ons team in de Westfriese Competitie. Vandaag stonden vier wedstrijden op het programma in de dojo van Tom van der Kolk in Alkmaar. De eerste wedstrijd tegen Kodokan Purmerend. In de eerste ronde hadden we van hen verloren dus we hadden wat recht te zetten. Deze keer wonnen we met 12-6. Ikzelf kon snel scoren met een heupworp ippon. De tweede wedstrijd tegen Ben Rietdijk. Die zijn niet zo sterk als vorig jaar. We wonnen met 11-7. Toen de derde wedstrijd tegen Dojo ’t Loo. Dat werd moeilijker. De vier lichtste gewichten verloren en Joë speelde knap gelijk tegen Sacha Bos. Nu moesten we alles winnen. Job Schimmel kreeg te maken met een jongen die steeds op zijn knieën viel. De scheidsrechter gaf geen straf. Dus punten halen was moeilijk. Job won met yugo, net te weinig voor teamwinst. Uitslag 9-9 matchpunten en 35-40 judopunten. De vierde wedstrijd tegen Tom van der Kolk stond ik weer op de mat. Ik liet me in de laatste seconden verrassen door Wouter van der Veldt. Maar het team wist gelukkig te winnen met 11-7.

3 gedachten over “3e ronde Westfriese Competitie”

  1. We staan nu op de tweede plaats. We kunnen nog best kampioen worden maar het is wel lekker spannend.
    Kijk maar op de site van WFJK

Reacties zijn gesloten.