Fijne Feestdagen

Roos-Marie en Tijmen wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaarHet jaar zit er weer op en we gaan lekker twee weekjes rustig aan doen. Geen wedstrijden tot 6 januari. Dan gaan we naar het Nieuwjaarstoernooi van Dun-Hong. Dat wordt mijn eerste wedstrijd in de aspiranten -15. We hebben al veel geoefend met alle nieuwe worpen, armklemmen en verwurgingen. Dan mag ik het eindelijk ook in wedstrijden doen. Mijn westrijden bij de pupillen B gingen steeds beter. Ik heb al op het podium gestaan bij een internationaal toernooi (Alkmaar) en ook bij andere toernooien scoor ik goed. Nu maar kijken hoe het gaat bij de -15. In ieder geval wens ik iedereen fijne feestdagen en een gelukkig (judo)jaar 2008!

Een gedachte over “Fijne Feestdagen”

  1. Hoi Tijmen,

    Gefeliciteerd nog met je blauwe band.
    Volgend jaar veel succes bij de -15, zal wel een zwaar jaar voor ons worden.
    Gezellige feestdagen en gelukkig nieuwjaar.

    groeten, Maxx

Reacties zijn gesloten.