Maandag Puntencompetitie

zwarte pakje van de puntencompetitieWeer eens wat nieuws, de puntencompetitie op maandagavond in plaats van op zaterdag. Meester Eric heeft deze week de competitie op de tijd van de wedstrijdtraining gezet. Het was wel lekker druk in Enkhuizen. Ik zat in een leuke poule met wedstrijdjudoka’s. Tegen Shane won ik met een vol bord, koka, yugo en waza-ari. Tegen Joël van Os kon ik ook winnen. Ik scoorde een yugo en een waza-ari. Ferron Touw was mij te vlug af. Zijn worp had wel een ippon kunnnen zijn maar dan waren we tegen de jurytafel geknald. Hij remde en het was een yugo. Verloren dus. Tegen Timo de Jager had ik mijn snelste winst. Binnen drie seconden kon ik hem gooien met een tsuri-komi-goshi, ippon. Drie gewonnen wedstrijden dus mijn zwarte pakje is ook binnen.