Waterpolo met school 3e prijs

Waterpolo Vandaag ging ik meedoen in het team van school met het waterpolotoernooi van Stede Broec. Ik heb nog nooit waterpolo gespeeld maar het lijkt me wel een leuke sport. In ons team zaten Noah Marsman, Jelmer en Ingmar Frankfort en Tijmen Brinkkemper. Geen van vieren zit op waterpolo dus we gingen vooral meedoen voor ons plezier. De eerste wedstrijd tegen Willibrordus moesten we nog erg wennen. We zwommen niet op de goede plaats en het overspelen liep ook nog niet. We verloren dus met 8-0. De tweede wedstrijd tegen Jozefschool wedstrijd ging wel beter. We konden goed naar elkaar overgooien maar het andere team was te sterk met twee ervaren waterpoloërs. Weer 8-0 maar we hadden weer wat geleerd. De derde wedstrijd konden we nog op het podium komen als we wonnen. In de eerste helft liep alles heel goed ik kon twee keer scoren maar Het Kerspel scoorde ook twee keer. In de tweede helft stond ik op doel. Mijn maatjes scoorden nog drie keer en ik liet er maar één door. Dus 5-3 gewonnen en de derde prijs mee naar school. Het was wel vermoeiend want wij hadden maar vier spelers. De andere scholen hadden er wel acht en die konden vaak wisselen. Het was een leuke ervaring.
Blij met de derde prijs