Almere uitgeschakeld

Tegen Matthijs (foto genomen door Ed de Bruyn, de vader van Jimmy)De VMB Open Almeerse was in het nieuwe topsportcentrum van Almere. Een hele mooie zaal met grote tribunes. Er was ook een grote zaal om warm te trainen. Deze week ben ik ziek geweest en ik woog woensdag nog maar 31kg. Donderdag en vrijdag had ik wel weer getraind en ik voelde me niet zo slap meer. Op de weegschaal was ik echter nog maar 32,5. Nog wat licht dus. De loting zat niet mee. De eerste wedstrijd was ik vrijgeloot. De tweede wedstrijd was tegen Nederlands kampioen Jelmer Touw. Ik verloor door kata-guruma met ippon. De derde wedstrijd tegen Matthijs van Harten, de kampioen van Zuid-Holland. Ik kreeg hem niet goed te pakken. Ik kreeg een koka doordat Matthijs een shido kreeg. Maar gooide hij me toch met een combinatie. Verloren met een waza-ari en voortijdig naar huis.

Een gedachte over “Almere uitgeschakeld”

  1. Hoi Tijmen, ik vind dat je goed kan judoen, leuke filmpjes, groeten van Lars.
    Hi Tijmen je kan heel goed judoen en blauw is je lievelingskleur groeten van Sven.
    En wil je ons ook judoen leren, Lars en Sven.

Reacties zijn gesloten.