Brugtoernooi

tegen Alex HurdBrugtoernooi van Zeemacht in Den Helder. Ik zat in een poule van vijf judoka’s. Eerste wedstrijd tegen Alex Hurd, Ik win met ippon door verwurging. Tweede wedstrijd tegen Jelmer Touw. Jelmer wint zoals verwacht. Derde wedstrijd tegen Mark Duijzer. Mark krijgt een koka terwijl ik op mijn buik val. Ik word zo boos dat ik slordig ga judoën en ondanks dat ik veel sterker was niet meer scoor. Vierde wedstrijd tegen Tim Kuipers, verloren door een armklem.

Een gedachte over “Brugtoernooi”

  1. Hoi Tijmen,
    Kop op jongen, je hebt goed gepresteerd dit weekend. Zaterdag had je een plek op het podium in de -38kg, dat is toch niet verkeerd? Soms gaat het een beetje anders dan je graag wilt. Ga maar lekker trainen dan zul je zien dat het de volgende keer weer beter gaat.

    groetjes,
    Papa

Reacties zijn gesloten.