Open Flevolandse derde prijs

Derde prijs OFKSamen met mijn zusje Roos-Marie deed ik zaterdag 13 juni mee met het Open Flevolandse Kampioenschappen. Doel voor deze keer was de kruisfinales te halen. Mijn eerste wedstrijd was tegen Olivier Otten van Judo Academie Amsterdam. Olivier maakte het me makkelijk en ik kon hem werpen met een beenhaakje voordat ik hem eigenlijk goed vast had. De tweede wedstrijd tegen Theo Vreugdehil van Rebel. Een sterke judoka. Ik kwam voor te staan met yugo, maar hij was toch iets sterker en scoorde een waza-ari. De derde wedstrijd voor een plek bij de laatste vier was tegen Rick Drijssen. We scoorden niet in het staande gevecht, maar op de grond kreeg ik hem in een sankaku en hij tikte af, ippon, gewonnen. In de vierde wedstrijd tegen Erminio Heesen kwamen we ook op de grond. Erminio was duidelijk de sterkste. Verloren door een houdgreep, maar de derde plaats was binnen.
Zo dit was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Nu lekker genieten van de vakantie en wat zwaarder worden.

Een gedachte over “Open Flevolandse derde prijs”

Reacties zijn gesloten.