Prettige feestdagen

Met mijn zusje in de sneeuwHet jaar zit er weer op. Met het kerstfeesttoernooi van onze club heb ik mijn laatste wedstrijdjes gespeeld. Het was erg gezellig. Ik werd derde, achter Jelmer en Timo. Eindelijk kon ik een keer van Ferron winnen.

Meester Eric bedankte mij nog met een kerstpakket voor mijn hulp bij de lessen op zaterdag. Dat vind ik erg leuk.
Dit jaar was een leuk judojaar. Geen Nederlandse kampioenschappen dit jaar, maar wel bij de grote toernooien steeds meegedaan voor de prijzen. Mooiste prestatie dit jaar was mijn tweede plaats op de Open Alkmaarse. En mijn vijfde plek bij het Espoir en in Antwerpen ben ik ook wel trots op. Volgend jaar mijn laatste jaar in de -15jaar en ik start in januari in de -42kg. De eerste wedstrijden zullen wel moeilijk worden als ik een van de lichtste ben, maar ik ga er wel voor.
Iedereen prettige kerstdagen een een voorspoeding judojaar 2010 gewenst!