Zweepslag

Afgelopen donderdag heb ik tijdens de laatste randori een zweepslag opgelopen in mijn linkerkuit. Dat betekent dat mijn spier is gescheurd. Volgens de arts kan ik zeker zes weken niet meer judoën. Nu loop ik met krukken en mag ik mijn been niet belasten. Morgen doe ik dus niet mee in Alkmaar. Ik denk dat het nieuwjaarstoernooi pas weer mijn eerste wedstrijd wordt.

4 gedachten over “Zweepslag”

 1. He Tijmen,
  Dit is vervelend voor je! Veel beterschap en tot snel op de mat.
  groetjes,
  Ralph

 2. Hoi Tijmen,

  Erg vervelend om dit nu aan het begin van het seizoen te krijgen.
  Veel sterkte , knap vooral goed op voordat je de Tatami weer betreedt !!

  Ziggy

 3. Hé Tijmen,
  Veel sterkte met je blessure.

  Ed, Alice, Raymon en Joël

 4. Sterkte,
  hopelijk sta je snel weer op de mat.
  groetjes Jolanda Groskamp

Reacties zijn gesloten.