Tweede in Internationale Venray

tweede in VenrayVandaag had ik de laatste wedstrijd van het seizoen. Eindelijk kon ik eens in mijn eigen gewicht judoën. Ik stond in de -17jaar, -42kg. De weegschaal stopte op 40kg, dus zelfs nog ruim onder gewicht. In mijn poule stonden zes jongens. Ik was de enige Nederlander.
In de eerste wedstrijd moest ik eigenlijk tegen een Belg, maar vlak voor de wedstrijd werd hij misselijk en ik hoefde niet te judoën. Mijn tweede wedstrijd was meteen de halve finale tegen Daniele Palma van Yamanashi-porz uit Duitsland, die had gewonnen van Liam Tarandij. Na een aantal aanvallen kon ik waza-ari scoren met een schouderworp. Die stand kon ik vasthouden tot het einde. De finale in een aparte hal stond ik tegen Kieran Davin uit Engeland. De wedstrijd ging lang gelijk op en ik bleef aanvallen, maar na drie minuten kreeg ik een waza-ari tegen door een overname. Ik kon niet meer scoren. Tweede dus. een leuke afsluiting van het seizoen.

Een gedachte over “Tweede in Internationale Venray”

  1. He Tijmen,

    Je hebt nergens op je site een contact linkje..
    Ik ook niet bedenk ik me nu.

    Ik heb brinkkemper.com al regelmatig bezocht. Jullie zijn mijn rivalen wat betreft de ranglijst voor de zoekmachines 🙂

    Wie weet ooit nog een samenwerking.

Reacties zijn gesloten.