Eerste keer Europa Cup

Vandaag speelde Tijmen voor de eerste keer in een Europa Cup. In Teplice speelde hij mee in de klasse onder 50kg. Één klasse hoger dan normaal, de JBN had de -46kg judoka’s meegenomen om ervaring op te doen. Tijmen speelde zijn eerste wedstrijd tegen de Pool Maciej Puszczyński. Tijmen nam snel het initiatief en na een minuutje kreeg de Pool een straf voor afhouden. Nadat Tijmen een worp had ingezet kwamen ze op de rand van de mat. Puszczyński had nog een voet binnen de mat en verraste Tijmen met een worp. Einde toernooi, maar toch een goede pot. Tijmen blijft nog twee dagen in Tsjechië om mee te doen met het trainingskamp van de Europese Judo Unie.

Een gedachte over “Eerste keer Europa Cup”

  1. Ha Tijmen,
    Wel een mooie ervaring zo’n deelname aan een Europeesch toernooi of niet? De volgende keer kom je vast verder! Groetjes uit Hengelo OV

Reacties zijn gesloten.