Omringtoernooi eerste plaats

Op 1 april hadden we ‘ons eigen’ Omringjudotoernooi in de nieuwe sporthal in Wognum. Een leuk toernooi om nog wat dingen te proberen voor de NK van aankomende zaterdag.

De eerste wedstrijd was tegen Joost Glandorf van Hoebeke, een niet zo ervaren judoka. Ik won met ippon met een schouderworp. De tweede wedstrijd tegen Ton Weert van Tom van der Kolk. Na een paar worpen voor yuko won ik met ippon door een houdgreep. De derde wedstrijd tegen Jens de Jager van Pijloo sports. Jens verdedigde goed maar ik kon hem werpen met sumi-otoshi en scoorde ik ippon en de eerste plaats was binnen.

2 gedachten over “Omringtoernooi eerste plaats”

  1. Tijmen, gefeliciteerd met deze prestatie en heel veel succes zaterdag!!!!
    groet,
    fam. v. Veldhuizen (Mats)

Reacties zijn gesloten.