1e prijs Koegrastoernooi

Het eerste toernooi na de vakantie is zoals gewoonlijk het Koegrastoernooi in ’t Zand. Mijn eerste toernooi in de gewichtsklasse -55kg en een leuke test om te kijken hoe het ervoor staat.
Mijn eerste wedstrijd was tegen Thomas Beentjes van de Lange. Ik won met waza-ari door een houdgreep. De tweede wedstrijd was tegen Igor Geervliet van Dun-Hong. Ik kreeg hem in sankaku en hij tikte af. Gewonnen met ippon. De derde wedstrijd was tegen Tom Diels van dojo ’t Loo. Ik scoorde twee waza-ari’s met worpen en had dus ippon en gewonnen. In de vierde wedstrijd, tegen Kevin Snijders van Judo Yushi scoorde ik een yuko en kon de wedstrijd tactisch uitjudoĆ«n. Eerste plaats dus en een leuke opwarmer voor het Open Alkmaarse volgende week.

Een gedachte over “1e prijs Koegrastoernooi”

Reacties zijn gesloten.