Open Helderse tweede plaats

Vandaag stonden de Open Helderse judokampioenschappen op het programma. Eerst wilde ik niet gaan, want ik had veel last van mijn oor, maar ik ging toch. Ik zat in een poule van 12 jongens in de -55kg.
Mijn eerste wedstrijd was tegen Kevin Snijders van Judo Yushi. We konden in de reguliere wedstrijd niet scoren en in de golden score ook niet ik won met 3-0 op hantei. De tweede wedstrijd was tegen Yob Haakman van Cees Veen. Hij hield erg af en iedere keer als ik wilde inzetten dook hij weg en had ik alleen maar zijn judojasje in mijn handen. Ik won met vier yuko’s. De derde wedstrijd, de halve finale, was tegen Thomas Beentjes van de Lange. Ik zette een worp verkeerd in stond toen een yuko achter. Ik kon snel ook een yuko scoren en daarna op de grond een ippon scoren. In de finale stond ik tegen Twan van der Werff van Judo Yushi. Deze wedstrijd verloor ik helaas met ippon. Een tweede plaats vandaag, maar het liep niet zo lekker. Maandag even goed trainen op wat ik vandaag niet goed deed.