3e in Wouw

Wouw!, Dat was vroeg opstaan vanmorgen. Om half zes (!) zaten we al in de auto om om half acht te wegen voor de Open West Brabantse Kampioenschappen in Wouw. We waren hier ingeschreven door Kenamju. Een leuk toernooi om weer wat danpunten te scoren.

De eerste wedstrijd tegen Björn Maes ging goed in tachi-waza, maar ik lette even niet op in ne-waza en verloor de wedstrijd. De tweede wedstrijd kon ik snel afmaken. Op de grond zette ik een armklem aan en scoorde ippon. De derde wedstrijd duurde twee minuten. Ik won door twee keer waza-ari met een schouderworp. De vierde wedstrijd won ik binnen tien seconden met een tilworp. Mijn coach was een beetje boos, omdat hij te laat bij de wedstrijd was. Ik beloofde de volgende wedstrijd hetzelfde te doen. De vijfde wedstrijd tegen Max van den Bos was om de derde plaats. Ik pakte hem meteen en ik maakte een tilworp. Hij ging niet zo mooi als de vorige, maar ik scoorde wel ippon, dus gewonnen. Derde plaats en 40 danpunten erbij.

Een gedachte over “3e in Wouw”

Reacties zijn gesloten.