Teen gebroken

Het districtkampioenschap heb ik helaas niet kunnen afmaken. In mijn wedstrijd tegen Dede Kruisman verdraaide ik mijn teen. Ik kon de wedstrijd wel winnend uitjudoƫn, maar bij de EHBO zeiden ze dat mijn teen was gebroken. Ik wilde wel doorgaan, maar mijn coaches zeiden dat het beter was van niet. Voor de zekerheid gingen we naar het ziekenhuis. Daar bleek dat mijn teen op twee plaatsen is gebroken. Mijn voet zit nu in het gips. Geen prijs op het DK, en de wedstrijd in Bremen volgende week gaat ook aan mijn neus voorbij.

3 gedachten over “Teen gebroken”

 1. Tijmen,
  Wat sneu joh, want wij hadden gedacht dat je eerste zou worden! Maar ja dat kan nu helaas niet meer.
  Veel beterschap gewenst en volgende keer beter!
  Groetjes,
  Noor en Dries

 2. Jammer van die teen, Tijmen. Maar je komt wel weer terug. Helaas ontkom je soms niet aan blessures als je op dit hoge niveau aan sport doet.
  Sterkte!

Reacties zijn gesloten.