Derde bij de Districtskampioenschappen -21jaar

Districtskampioenschapen van Noord-Holland in Beverwijk. De eerste twee plaatsen zich voor het NK in Beverwijk. De -60kg had maar een kleine poule van 8 deelnemers.

De eerste wedstrijd tegen Bram Engelsbel van Fuyiama won ik binnen 20 seconden met een schouderworp. De tweede wedstrijd tegen Glen Koper was de halve finale. Degene die zou winnen was bijna zeker van plaatsing voor het NK. Het werd een spannende wedstrijd met kansen voor allebei. We konden helaas niet scoren en ik verloor op shido’s. In de herkansing tegen Michael Veder van Fuyiama won ik binnen een halve minuut met een heupworp. In de vierde wedstrijd om de derde plaats tegen Kevin Snijders van Judo Yushi was ik wel meer dominant en een score van mij werd niet geteld. Ik won op shido’s. Glen verloor van Tornike in de finale. Ik kon dus niet meer om de tweede plaats spelen want ik had al tegen Glen gespeeld. Derde dus, maar ik heb weer lekker gejudood en mooie worpen laten zien.