Afdelingskampioenschappen derde plaats

3e prijs afdelingskampioenschappen Weer terug in de -30kg en bij de weging keurig op gewicht. Ferron was te zwaar voor de -27kg en kwam ook in de -30kg. We startten met drie poules van 4 judoka’s. Van elke poule gingen twee naar de kruisfinales. De eerste wedstrijd was tegen Budch Wagenaar van de Uitkomst. Ik won met ippon door kesa gatame. De tweede wedstrijd was tegen Wouter van der Veldt van Tom van der Kolk. Hij won met een mooie combinatie. De derde wedstrijd tegen Daniël Sterk van Hajimé ging beter. Met een mooie worp scoorde ik ippon. In de kruisfinales verloor ik de eerste wedstrijd tegen Bas Koster van Cees Veen door een overname. De herkansing om de derde plaats tegen Ton Weert van Tom van der Kolk won ik met twee yugos. Derde plaats dus en geplaatst voor de districtskampioenschappen van volgende week.

De uitslag was:
1e Ferron Touw (Bos/Meester)
2e Wouter v.d Veld (Tom v.d Kolk)
3e Bas Koster (Cees Veen)
3e Tijmen Brinkkemper (Bos/Meester)
5e Ton Weert (Tom v.d Kolk)
6e (reserve) Djalil Sultani (Tom v.d Kolk)

Als je wilt weten hoe mijn clubgenootjes het hebben gedaan, kijk dan op www.judobos.nl

4 gedachten over “Afdelingskampioenschappen derde plaats”

  1. goed gedaan zeg!
    Ik ben er helaas niet bij volgende week, maar heb wel lekker gejudood!

  2. Mooi gedaan Tijmen,
    Ik zie je zondag in Beverwijk, veel succes alvast.

Reacties zijn gesloten.