Regioteam kampioen

Ons teamZaterdag zijn we met ons team kampioen geworden van de regiocompetitie. Van de dertig wedstrijden verloren we er maar één. In de laatste ronde stonden we tegen Asahi San en Body Action. We wonnen weer overtuigend. Tegen Asahi San werd het 18-6 en tegen Body Action 20-4. Ik hoefde zelf alleen maar te judoën tegen Asahi San. Ik won met twee waza-ari’s en een yugo. Body Action had geen tegenstander op mijn gewicht.

Een gedachte over “Regioteam kampioen”

 1. Hoi Tijmen, Ik reageer niet op de regiokompetitie want een mens kan tenslotte niet alles volgen.
  Ik heb wel gekeken naar de W.F. K. en ik moet zegggen dat je nog steeds vooruit gaat. Je kumi -kata is slim, zeker als je voorstaat!
  Technisch ben je een van de beste judoka’s van ons team en het is mooi om te zien hoe tactisch jij met je tegenstander omgaat.
  Misschien ziet niet iedereen dit, maar een kenner ziet dit wel!
  Ga lekker zo door en ik voorspel je nog een goede toekomst in het wedstrijd judo.
  Groetjes, Hans Meester

Reacties zijn gesloten.